Collega Esmée Pit in de spotlights

Oscar Prent is trots op zijn team en daarom vinden wij het een goed idee om dit jaar het team wat persoonlijker aan u voor te stellen. In deze nieuwsbrief zetten wij onze collega Esmée Pit in de spotlights.

Mijn naam is Esmée Pit, 29 jaar en woonachtig te Baarn. Inmiddels werk ik al vier jaar met heel veel plezier bij Oscar Prent Assurantiën als adviseur schadeverzekeringen voor de particuliere klant.

Ik heb de opleiding Commercieel medewerker Bank & Verzekeringswezen gevolgd en beschik over de Wet Financieel Toezicht diploma’s Basis, Schade particulier, Schade zakelijk en inkomen. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche.

Ik vind het erg leuk om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen met zijn verzekeringen. Een offerte met een scherpe premie en goede voorwaarden, maar ook een luisterend oor bieden wanneer zich een schade heeft voorgedaan. Het is fijn om binnen Oscar Prent Assurantiën al deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, waardoor je de klanten ook echt kent en kunt voorzien van het beste advies.

Hartelijke groeten,
Esmée Pit | Oscar Prent Assurantiën

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Oscar Prent Assurantiën BV maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie