Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Collega Jamina Boukraa in de spotlights

Oscar Prent is trots op zijn team en daarom vinden wij het een goed idee om dit jaar het team wat persoonlijker aan u voor te stellen. In deze nieuwsbrief zetten wij onze collega Jamina Boukraa in de spotlights.


Na Esmee en Rick is het nu mijn beurt om mijzelf voor te stellen en dat doe ik graag. Mijn naam is Jamina Boukraa (Mientje) en ik ben 35 jaar jong (al geruime tijd). Ik ben geboren in Amsterdam, woonachtig in Almere en moeder van een prachtige zoon genaamd Robin. Ik denk dat ik mijzelf kan beschrijven als iemand die positief in het leven staat en graag lacht. Cliché misschien maar ik kan me heel goed vinden in het motto 'een dag niet gelachen is een dag niet geleefd'.

Sinds 2004 ben ik werkzaam in de bank en verzekeringsbranche en volledig WFT gecertificeerd. Dat klinkt heel zakelijk maar dat betekent in het kort dat ik alle benodigde diploma’s op het gebied van hypotheken, vermogen, leven/overlijden en verzekeren heb behaald en hierin mag adviseren.

Ondanks dat we in een digitale wereld leven ben ik voorstander van persoonlijk contact en een ander te woord staan en helpen zoals ik zelf ook graag geholpen wil worden.

Zoals te zien is op onze website is datgeen nou precies waar Oscar Prent Assurantiën voor staat en dat heeft mij ook doen besluiten om in 2016 na 12 jaar trouwe dienst elders in het diepe te springen en mij te voegen bij het OPA Team als zijnde de rechter en linker hand van Oscar.

We zijn nu bijna 3 jaar verder en ik kan dan niets anders zeggen dan dat ik blij ben dat ik destijds die stap heb mogen maken, dat ik supertrots ben op het team van OPA BV en dat ik dankbaar ben dat ik mijzelf als volwaardig teamlid aan jullie mag voorstellen.

Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven.

Lieve groet,
Jamina Boukraa l Oscar Prent Assurantiën BV

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Oscar Prent Assurantiën BV maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie