Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Collega Monique Sies in de spotlights

Oscar Prent is trots op zijn team en daarom vinden wij het een goed idee om dit jaar het team wat persoonlijker aan u voor te stellen. In deze nieuwsbrief zetten wij onze collega Monique Sies in de spotlights.

Mijn naam is Monique Sies en ik ben 44 jaar. Ik ben geboren in de Bilt en woonachtig in Zeist. Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters van 15 en 17 jaar.

Ik werk al meer dan 20 jaar in de verzekeringen en beschik over de diploma’s schade particulier, zakelijk en inkomen. De laatste twee jaar werk ik met veel plezier bij Oscar Prent Assurantiën en verantwoordelijk voor de zakelijke relaties. De klant staat bij mij centraal. Ik vind het leuk de klant te ontzorgen en mee te denken met de klant. Bij mij is het glas altijd nog halfvol!

Ondanks dat alles tegenwoordig digitaal gaat, ben ik blij met het persoonlijke contact wat Oscar Prent Assurantiën heeft met zijn relaties. De klanten persoonlijk te woord staan en de bedrijven van onze relaties bezoeken vind ik erg leuk om te doen. Ik krijg dan een goed beeld van de relatie, waardoor ik een passend advies kan uitbrengen.

Naast mijn werk bij Oscar doe ik de administratie van het schildersbedrijf van mijn man. Tevens ben ik trainer en coach van het waterpoloteam van mijn dochters. Dit doe ik met veel passie, omdat ik zelf ruim 30 jaar aan waterpolo heb gedaan.

Hartelijke groeten,
Monique Sies | Oscar Prent Assurantiën

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Oscar Prent Assurantiën BV maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie