Collega Robin van Oostrum-van der Horst in de spotlights

Oscar Prent is trots op zijn team en daarom vinden wij het een goed idee om dit jaar het team wat persoonlijker aan u voor te stellen. In deze nieuwsbrief zetten wij onze collega Robin van Oostrum-van der Horst in de spotlights.

Graag stel ik me via deze weg voor; mijn naam is Robin van Oostrum-van der Horst, ik ben 28 jaar. Geboren en getogen in Amersfoort en woon hier samen met mijn man, onze prachtige zoon Dean en onze twee trouwe viervoeters Bowie en Charlie.

Inmiddels ben ik al ruim 8 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche, waarvan één jaar bij OPA BV. Mijn vakgebied is particuliere schadeverzekeringen, hiervoor ben ik ook in het bezit van een diploma Wet Financiële Toezicht schade particulier. Dit betekent simpelweg dat ik mag adviseren op het gebied van alle particuliere schadeverzekeringen.

Het liefst ben ik bezig met het uitpluizen van de schadedossiers. Dit omdat elke schademelding weer een totaal ander verhaal is. Ook vind ik het erg leuk om klanten te voorzien van een goed advies en te helpen met zoeken naar de beste verzekering die goed aansluit op de wensen.

Hartelijke groeten,
Robin van Oostrum-van der Horst| Oscar Prent Assurantiën

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Oscar Prent Assurantiën BV maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie