Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Skiën voor het goede doel, doneer jij ook?

Voor de Bibian Mentel Foundation (BMF) ga ik met mijn team een 12-uurs challenge aan, die het mogelijk maakt om zoveel jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging een paar dagen van een wintersportvakantie te laten genieten.

Het is voor deze kinderen en hun ouders ontzettend lastig om zelf te organiseren omdat ze tijdens zo’n vakantie veel begeleiding nodig hebben. Om deze begeleiding mogelijk te maken vraag ik jullie om te doneren. (Onderstaande link leidt je naar ons team OPA1). Samen met mijn team ga ik 12 uur lang zoveel mogelijk ski kilometers afleggen, we doen dit op 16 Maart van 00.00uur tot 12.00uur. De startopstelling (zgn. Le Mans start) voor deze 12-uurs challenge wordt echter bepaald door de hoeveelheid geld dat gedoneerd wordt.

Dus hoe meer geld we ophalen als team, hoe eerder we mogen starten. Zo ontstaat er een uitdaging voor alle teams om zo veel mogelijk geld op te halen voor dit fantastische initiatief. Eerdere edities van deze 12-uurs challenge hebben laten zien dat er voor veel jongeren levens zijn veranderd. Van leven met wat niet kan naar doorzetten en ervaren dat er veel nog wel kan. Op de website van de BMF www.bibianmentelfoundation.nl is verdere informatie te lezen over onze actie en hoe dit levens van jongvolwassenen heeft veranderd.

Voor alle duidelijkheid, de gehele donatie komt volledig ten goede aan de BMF en wordt volledig ingezet om een vakantie voor deze jongeren mogelijk te maken. Onze persoonlijke kosten tijdens deze 12-uurs challenge zijn geheel voor onze rekening. Ik hoop dat ik op jullie steun kan rekenen. Alvast enorm bedankt daarvoor.

Sportieve groet
Oscar Prent

DONEREN KAN HIER

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Oscar Prent Assurantiën BV maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie